ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.05.07 0 0 1179

kiemelés:

16 éves vállalkozói tevékenységem alatt több gazdasági társaságban rendelkeztem üzletrésszel, de köztartozással soha nem értékesítettem vállalkozást, éppen ezért természetesen az adóhivatal sem keresett rajtam közpénzt. Ehhez képes a fenti cikkben a későbbi tulajdonosok üzleti tevékenysége során felhalmozott állítólagos adótartozást a cikkíró becsületsértő módon a személyemnek tulajdonítja. Az adófizetési kötelezettségemnek minden esetben pontosan eleget tettem, a vállalkozásaimnál folyó hatósági vizsgálatok soha semmilyen hiányosságot nem tártak fel. 16 éves vállalkozó pályám alatt mindvégig a költségvetés nettó befizetője voltam, adó-visszaigénylésben, állami támogatásban soha nem részesültem és közbeszerzésen sem indultam soha, mindvégig színtisztán piaci alapon működő cégeket tulajdonoltam. Bárcsak elmondható lenne ugyanez az ATV által preferált, baloldali politikusok által birtokolt gazdasági társaságokról! Több vállalkozásom egyébként - mint az a cégnyilvántartás adataiból is megállapítható - az üzletrész-vásárlásomtól számított 19. éve végzi folyamatosan a tevékenységét. Vállalkozói tevékenységemet mindvégig törvénytisztelő módon, becsületesen végeztem, és ezt a vállalkozásaimnál folyó hatósági ellenőrzések is megerősítették.

Előzmény: ka_TARZI_s (1176)