Bates Motel: 5.rész után
Kezdetben kissé furcsa volt, hogy a jelenbe helyezték a történetet, de semmit nem ront az összképen. A színvonal egyenletesen magas, nem voltak töltelék részek, a sztori halad előre rendületlenül. A színészek is jók, Norma szerepében Vera Farmiga remekel, igazi dögös MILF, a kis Norman kezdetben baromi ismerős volt, aztán rájöttem, hogy ő volt a Charlie és a csokigyár főszereplője. Rá sem lehet panasz, szerintem tökéletes választás volt, az anyjába szerelmes, örlődő Norman szerepére, akin már meg-megmutatkoznak az őrület jelei is. A többiek is rendben vannak, Norman bátyja tűnik eddig a legjobb arcnak, a helyi seriffet pedig a Lost-os Richard játsza. (Ennek a fószernak mindig ki van húzva a szeme?) :)
A második évad berendelve, úgyhogy várható egy kis lassítás a tempón, ami nem is biztos, hogy hátrányára lenne a sorinak.
Összegezve, engem eddig meggyőzött, alig várom már, hogy az első részekben felvázolt konfliktus "megoldódjon", és megérkezzenek végre az első vendégek a Bates Motelbe. :)