Sziasztok!
Nem is tudom, hogy keveredtem ide, de olyan kommenteket olvasok, amiket nem hagyhatok szó nélkül... Ezért még hajlandó voltam regisztrálni is erre az oldalra!!
Legyen pozitív hozzászólás a DIGI, és a DIGI szerelők mellett is!!
Délután még tudtam nézni az összes csatorna adását! Este már nem! Felhívtam a Digi ügyfélszolgálatot, készségesen próbáltak azonnali megoldást találni a problémámra! Mivel ez nem sikerült, beígérték, hogy 72 órán belül ki jön a szerelő, és ránéz!
A 72 óra helyett 16 óra múlva itt volt a szerelő,aki addig nem ment el ameddig 100%-os munkát nem végzett. Ebbe az is bele tartozott, hogy felment a szomszéd lakatlan romház tetejére, ki vágta a ház tetején kinőtt fát. Onnan szegény szerelő (kb. 2,5-3 méter magasból) még jól hanyat is esett, de az akció sikeresnek bizonyult, mert ezután 98%-os jelet fogtunk! És a lényeg nem kért érte pénzt, mert ha garanciális javítattást végetetünk (ami rajtunk kívül fenálló okokból jött létre!), az nekünk nem kerül pénzbe! :-)
Hozzáteszem 2007 tavasza óta vagyok DIGI előfizető, mindig sikerült megoldani aproblémákat! Mert ugy eami működik, az el is romolhat!!!
Hasonló jó szerelőket kívánok minden DIGIs háztartásba, és további szép napot Nektek!