SÁRGULÁSI FELVONULÁS LASSÍTJA A FORGALMAT
"2013. április 26-án, pénteken a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat ismét megrendezi a Sárgulási Lovas felvonulást az Akadémia utca - Böszörményi út - Mester utca - Bethlen utca - Múzeum utca - Déri tér - Jókai utca - Tanító utca - Mester utca - Csemete utca - Honvéd utca - Egyetem sugárút - Nagyerdei körút - Egyetem tér - Dóczi József utca - Bólyai utca - Akadémia utca útvonalon.
Az érintett útvonalon közlekedő járataink menetrendjében néhány perces menetrendi késés várható."
És mégis mikor? Délelőtt? Délután? Este?
Amúgy meg Dóczy és Bolyai...
(Ilyen hülye útvonalon sem ment még a sárgulási bál...)
FORGALOMKORLÁTOZÁS A LOKI MECCS IDEJÉN
FORGALMI REND VÁLTOZÁS A BORZÁN GÁSPÁR UTCÁNÁL
"30-as, 30A-s, 30I-s autóbusz
Bánk felé:a Madách tér megállóhely után a Gizella utca - Rigó utca - Vágóhíd utca - Diószegi út terelőútvonalon közlekednek.
Nagyállomás felé:a Borzán Gáspár utca megállóhely után a Diószegi út - Vágóhíd utca - Rigó utca - Gizella utca terelőútvonalon közlekednek.
A terelőútvonalon történő közlekedés miatt megállóhely nem marad ki."
Mi a ferde f...t keres a 30-as és a 30A Madách tér - Gizella utca - Rigó utca útvonalon? (Semmit, csak megint olyan írt közleményt, akinek nem kellett volna...)
Inkább azt kellet volna írni, hogy a Borzán Gáspár utca megálló helyett a Diószegi út, vagy Sipos utca megállóhelyeken lehet le és felszállni.