C.Miki
2013.04.25
|
|
0 0
2228
|
A Bojtosúszós Hal tényleg elég nagy pofont adott anno a tudománynak. Az a halfaj már a dinoszauruszok előtt is létezett, és mai napig él változatlan formában. Én úgy vagyok vele, ( mintha már írtam volna ezt ide ) hogy ha a közeljövőben valami nagy durranás fog történni kriptidek / kihaltnak vélt fajok terén, szerintem valamelyik óceánból fog előkerülni a főszereplő. Isten tudja mik élnek ott, elrejtőzni is van hely. Emlékeztek amikor a 70'-es években a japán halászok egy oszlásnak induló tetemet fogtak, ami igencsak hasonlít egy Plesiosaurus-hoz. Persze arra is ráfogták hogy teknős, meg ilyesmi. Hát én teknőst, olyan hosszú nyakkal még nem láttam............ Jó lenne már valami kézzel fogható / vizsgálható bizonyíték, amiben nem lehet belekötni.
Felvetetted a szélhámosokat, hát nem kell messzire menni, csak a Youtube-ig. :-) Nem tudom láttátok-e pl azt a videót, amikor az erdőben motorozó gyerek előtt egy szőrös valami átszalad, és a kormányra rögzített kamera felvette. Azt tudom hogy több helyen megjelent ez a felvétel, és jópáran eredeti Bigfoot videónak tartják. |
Előzmény: emem (2225)
|
|