Ha azokat dolgokat megértenéd, amiket írtam neked a bibliából is idézve, akkor nem a bálvány, és Mária kultusz vallásban keresnéd Istent!
Isten megfogalmazta, hogy mi az ő akarata, ha valaki ezt nem hajlandó megérteni, és olyan emberekre hallgat, akik Isten parancsolatainak áthágására tanítják az embereket, akkor vessen magára!
2 Móz. 20,3
Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem.
2 Móz. 20,4
Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak.
2 Móz. 20,5
Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek.
2 Móz. 20,6
De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják.
Isten megtiltotta, hogy rajta kivül mást imádjunk, vagy tiszteljünk imák cél személyében!
Azzal, hogy azokat akik az Isten szavát, és nem emberi magyarázkodásokat, és hitetésket közlik veled, megveted azt is megveted aki küldte őket! Mivel figyelmeztettelek téged, ezért továbbiakban semmi sem terhel engem veled kapcsolatban, a bűnödért te vagy felelős, és legfőképpen azok akik ebben erősítenek téged.