Tudod, valamikor régen hülyének néztem mindenkit, aki ennyi lestrapált km után árulta :D
Málhás lónak vettem, nem kirándulgatni - arra volt és van jobb: söt kettő is (sógornő és jó ismerős egyaránt: ugye itt majd ablakokat vágatsz és tele rakod ülésekkel ?! Hát persze, hogy majd a te seggeteket ingyen furikázzam :D). Lehet röhögni - meg nem hinni -, de visszahozta az árát az egyéves melóval is (szerződés szerint még 3 év biztos munkája lett volna. A papír meg is volt, kerek, címeres állami pecséttel, aláírva.... Hát nem volt.) , úgyhogy nem nagyon izgat, ha porosodik. Csak a garázsban csóróbb dolgok részére kéne a hely. Szóval, úgy tartom: két embernek 3 autó már egy kicsit sok :D Ráadásul mindegyikben másfelé van a lükverc, oszt gondolkodnom is kell, hogy éppen miben is ülök :D.
Vicc, de tényleg megtörtént velem. A határ közelében "lemeszelt" a NAV ezzel az autóval. Iratok, stb. - adtam mindegyikböl egyet, amit kértek. Rendes volt a zöld ruhás, még a rendszámot is leellenörizte: egyezett is, szóval minden OK. (Amikor raktam vissza a helyükre, akkor láttam, hogy a Renault Scenic forgalmiját adtam oda :D - gondolom, mindent értett szlovákul. Még a számokat sem kellett lefordíttatnia senkivel :-D.)
Szóval így állunk. 5 év múlva meg nyögdíj, már nincs kedvem magam strapálni :)