prszm Creative Commons License 2013.04.23 0 0 355

Ha rhéma lennél, akkor nagyon hasznos Isteni üzeneteket adnál, azért hogy az olyanok, mint te megtérjenek a Máriához való imádkozásból, és bálványimádásból. De nem vagy rhéma, hanem mindig valamit belöksz a fórumra, ami semmit nem használ, csak bűnt védi, és a témát eltereli.

A biblia annyi oldalas, amilyen kiadású, és amilyen könyv mérete, és a betűk mérete, vagy van-e citátuma, és van szövegmagyarázatok benne, és térképek.

Látom nem tetszenek az  idézet bibliai üzenetek, azért mert kényesen érinti vallásodat, de engem nem zavar Isten szava, mert szeretem az Igazságot, és gyülölöm a hazugságot.

3 Móz. 19,4
Ne hajoljatok a bálványokhoz, és ne csináljatok magatoknak öntött isteneket. Én vagyok az Úr, a ti Istenetek.

Ésa. 42,8
Én vagyok az Úr, ez a nevem, és dicsőségemet másnak nem adom, sem dicséretemet a bálványoknak.

Zsolt. 97,1
Az Úr uralkodik, örüljön a föld; örvendezzenek a temérdek szigetek.
Zsolt. 97,2
Felhő és homályosság van körülte; igazság és jogosság az ő székének erőssége.
Zsolt. 97,3
Tűz jár előtte, és köröskörül elégeti az ő szorongatóit.
Zsolt. 97,4
Megvilágosítják az ő villámai a világot; látja és megretteg a föld.
Zsolt. 97,5
A hegyek, mint a viasz megolvadnak az Úr előtt, az egész földnek Ura előtt.
Zsolt. 97,6
Az egek hirdetik az ő igazságát, és minden nép látja az ő dicsőségét.
Zsolt. 97,7
Megszégyenülnek mind a faragott képek szolgái, a kik bálványokkal dicsekednek; meghajolnak előtte mind az istenek.
Zsolt. 97,8
Hallotta és örvendeze Sion, és örülének Júdának leányai a te ítéleteidnek Uram!
Zsolt. 97,9
Mert te felséges vagy Uram az egész földön, és igen felmagasztaltattál minden isten felett!
Zsolt. 97,10
A kik szeretitek az Urat, gyűlöljéteka gonoszt! Megőrzi ő az ő kegyeltjeinek lelkét; a gonoszok kezéből megszabadítja őket.
Zsolt. 97,11
Világosság támad fel az igazra, és az egyenesszívűekre öröm.
Zsolt. 97,12
Örüljetek gazak az Úrban, és tiszteljétek az ő szentséges emlékezetét!

Előzmény: Törölt nick (350)