C.Miki
2013.04.23
|
|
0 0
2218
|
A minap néhány régi NTT és Harmadik Szem újság mellett hozzájutottam pár 90'-es évek végi Természet Világa újsághoz. Vannak érdekes cikkek bennük, látszik hogy ezek nem a Blikk és Story olvasótábornak íródnak. :-)) Találtam bennük ebbe a topiktémába vágó dolgokat is. Ilyen rovat hogy "szkeptikus oldal", de az egyikben egy teljes melléklet van, amit a "Tényeket Tisztelők Társasága" gondozott. ( tehát a tötötö ) :-)) Csúnyán lehúzzák a keresztvizet a para, és így a kriptozoológiai dolgokról is, még maga az örökké rettegő Vágó István is ír benne. :-)) Ő kőkeményen vérét venné mindenkinek, akit érdekelnek a para dolgok, vagy akik kutatják ezeket a témákat. A demokrácia jegyében megtiltana minden ilyen szervezetet stb... :-)) És ez nem ma íródott! A kriptozoológiába a Loch Ness-i szörny révén akartak belekötni, gondolom ezt az egyet ismerik. :-)) Szóval Szent Kolumbán hazudott, be volt rúgva, stb.... :-)) Oké, lehet hogy tényleg nincs ott semmi. De mi a helyzet a több ezer, ha nem tízezer vizi és szárazföldi ismeretlen lény észleléssel világszerte? Mindenki hazudna? Tényleg nem élnének már ismeretlen fajok a földön?? Lehet hogy 100 kamuból 1 észlelés valós. Amúgy meg hagy higgyek már azt amit akarok, és ne a tötötö döntse el hogy mi létezik és mi nem.... Amúgy van amiben egytértek velük, de az most nem tartozik a témához. Egy másik lapszámban felfedeztem egy írást Aranyi Lászlótól, amiben a terrormadárról ír, igen jó cikk. Nem tudom hogy az újság szerkesztői tisztában voltak-e Aranyi Marsról és Holdról, meg egyéb para dolgokról alkotott nézeteivel, hogy egyáltalán leközölték a cikkét? :-))) A tötötö-ben a hajukat tépnék. :-))) Ja, és ez nem vitaindítás vagy ilyesmi, csak észrevételt tettem. |
|