Tutumimike Creative Commons License 2013.04.21 0 0 109
Sziasztok!
Először is. Sosem fórumoztam még.
Másodszor. Nagyon izgatott vagyok, hogy lehet hogy itt megértő "fülekre" találtam a meditációs élményeimet illetően. Jajj. Szóval. Megpróbálok nem hadoválni összevissza :D
Igen, meditáltam egy fél órával ezelőtt. És alíg bírtam visszajönni, most is úgy érzem h még nem vagyok teljesen itt a testemben. Az történt, hogy, ugyebár hogy nem akartam elérni semmilyen "célt" mert tudom, megtapasztaltam, ha valami hű meg ha dolgot akarok átélni meditálás közben, akkor csak összezavarodok, és semmi produktív nem történik a testemmel és a lelkemmel. Szóval csak voltam. És egyszercsak, a már megszokott állapotok, állomások után, azt éreztem hogy megnövök és mégis összezsugorodok, s kezdtem szédülni, kicsit hányingerem lett / ez már nem az első eset/ és azt éreztem hogy kiterjedésem van. Először azt hittem h valamiféle olyan "gyűrűbe" kerültem, ami a jing és jang jelhez hasonló, de ztán rájöttem hogy mintha egy porszem lennék. Egy pont, pontosabban. Teljesen elnehezültem, és közben olyan könnyű voltam hogy szédültem. Ahww...
Lenne egy kérdésem is. Ha lenne egy mesterem, mit tudnék tőle tanulni? Csakmert szeretnék tanulni, nagyon, csak nem tudom, hogy kitől, mit érdemes...
Bármi hozzászólásnak örülök:)
Sziasztok