Nem igazán tudom, pontosan mik Miklós szempontjai, de ahogy látom, az én szempontjaim sem fedik teljesen az övéit.
De, és ezt neki is megírtam, ez a gyűjtemény már messze túllépett a hobbyból összegründolt magángyűjteményen. Óriásivá duzzadt, sok embert vont be és közüggyé vált. Ennek a gyűjteménynek az adminisztrálása, kezelése, szerkesztése, karbantartása, stb. már komoly felelősség és természetesen pénzkérdés. A képekről szóló lehetőség szerint legpontosabb információk közlése nem csak a felhasználók számára teszi élvezhetővé a képet, de a képen szereplők és az adományozók tiszteletét is jelenti. Szerintem, mert ezzel kapcsolatban másoknak más volt a véleménye.
Két út van: vagy marad a gyűjtemény a hobbi szintjén az ezzel járu anomáliákkal vagy profivá válik és akkor komoly "átszervezésekre" és pénzre lesz szükség.
Nyilván Miklósék számára is váratlan ez a dömping, és nekik és fel kell dolgozniuk ezt a sikert. A javaslatokon - többek között a megfejtésekre vonatkozóan is - már túl vagyunk. Miklósék fogadókészek minden ötletre, javító szándékú gondolatra éas egyre inkább érzik is a felelősséget a vállukon.