Ezt idézted valahonan, azért tetted idézőjelbe?
Szeretnéd tudni mi a kulcs, és hogyan kaphatod meg?
http://www.elizeus.atw.hu/kulcs.html
Atyám te vagy a minden lélek Atyja, kérlek szabadítsd meg az eltélyedett gyeremekiedet, akik félelmek, és kétségek között élnek. Kérlek adjál nekik szellemi világoságot, és az erődet a Szent Lélek által, hogy melletted való döntéseket megtudják hozni, és elinduljanak feléd, és elforduljanak mind attól, amit bűnnek, és utálatos dolognak tartasz. Názáreti Jézus kérlek érintsd meg Őt, hogy szabad legyen, mert akit Te megszabadítasz az valósággal szabad. Atyám mutasd meg jó Atyaságodat, és öntsd a könyörületnek, bűnbánatnak, megtérésnek szellemét a Názáreti Jézus Krisztus nevében. Ámen.
Mond el ezt az imát, hangosan hitből.
Atyám én kerestelek téged, csak eltévedtem, mert nem tudtam mely úton kell haladnom. Tudatlanul cselekedtem, de kérlek bocsásd, meg nekem, mert tudom, hogy szeretsz, és megváltoztatod az életem, hogy úgy éljek, ahogy te szeretnéd. Most mér tudom, hogy nekem csak egy Atyám van, és ez Te vagy, mert te gondoltál el, és adtál nekem életet. Köszönöm Jézus Krisztus, hogy bűnös, és engedtelen létemre szerettél, és kész voltál minden bűnömet elhordozni. Köszönöm ezt neked, és hálás vagyok érte, hogy legyőzted a Sátánt az életemben, ezért kérlek költözz az én szívemben, és legyél Úr az én egész életemen. Azt mondtad, hogy a kegyelem az nem cselkedetek által van, hanem ingyen, ezért nem az én jó cseledeteimért kapom a kegyelmet, hanem azért mert te Szeretsz! Vedd el az életemből hamis tűzet, és helyette a te szereted, boldogságod, kegyelmed töltsön be engem a Szent Lélek által.
Ámen.