Kedves Qkorica!
Én örülök neki,hogy ilyen véleményt is leír,bár én a takarítónő oldalon állok,de meglepődve szoktam hallgatni,amikor a munkaadó oldal sajnos ilyennel is találkozik.Csak remélni tudom,hogy sikerül mihamarább megfelelő embert találnia és hogy majd a jó tapasztalatairól is beszámol,hogy lássák az emberek,hogy vannak még rendesek is.Én mindig is fájlaltam,hogy bár mi mindenbe belelátunk munkaadónknál,de ők nem tudnak rólunk semmit,s bár kölcsönös bizalmon alakul ez az állás,így én minden munkámhoz adok legalább egy személyi igazolvány számot.Így teljesen kiadva magam a megbízómnak,de ha kulcsot kap az ember,vagy otthadják egésznapra a lakásban,hát ez nélkül én sem engednék be az életembe idegent.(Egy kedves munkaadóm megjegyezte,amikor mondtam,hogy nem korrek az úgy ,hogy én mindent tudok róluk és ők semmit,eerre"Akkor egyszer ők is eljönnek hozzám":))Volt aki Volt aki olyannal találkozott,aki olcsón hírdette magát,aztán egy idő után behozta magának a fizetési pluszt,hát ezt tartom a leggusztustalanabbnak,és a mi munkánk megszégyenítőjének.Sajnos ilyen dolgok miatt választanak sokan takarító cégeket,mert ott a főnököt kezességet vállalnak a munkásokért,de az embereket pedig nem fizetik meg.Igen valóban,így lenne a korrekt.Azt nem mondom,hogy véletlenül,nálam nem történik apróbb kellemetlenség(5 éve dolgozom ezen a területen),felelőséget sajnos nem mindenki tudja,akarja felvállalni,de azzal kezdek mindenhol,hogy csak az nem vétkezik,aki nem csinál semmit(persze nem szánt-szándékkal és oda figyelés híjján)Bár nagyon kedves családoknál,időseknél,fiataloknál járok(velük tényleg szerencsém van),sőt 2 helyem pont az index fórumról van,egy már régebbről,1 pedig nem olyan régről,még idáig egyikőjüknek sem okoztam,nagy kárt,vagy bosszúságot.
A takarító keresőknek pedig szeretnék a figyelmükbe ajálkozni.Tudom,hogy a hétvége felé keresnek a legtöbben takarítót,sajnos nekem már csak a hétfőn szabad és esetleg a szerdát tudom még variálni.Köszönöm,ha elolvassák.Üdvözlettel:Gabriella.
Itt a tavasz!!! Kezdjük a felfrissülést egy nagytakarítással!:)
Vállalok takarítást 1 hétköznapi(egész napi,vagy néhány órás) még meglévő szabadnapomra heti rendszerességgel,havonta 1-szer,esetleg nagytakarítást, ahhoz való besegítést,festés utáni takarítást.(a lakás méretétől függően ez lehet akár 2-3 egymást követő nap) Budapesten. 30 éves,érettségizett, nem dohányzó, megbízható, becsületes, diszkrét, pontos, kis gyermekes anyuka vagyok. Gyerek szerető,erősen állat barát vagyok. Szeretem az alapos munkát,oda figyelek kérésére,vigyázok dolgaira,alkalmazkodom igényeihez. Munkám közben csak a megbeszélt,egyeztetett szereket,segédeszközöket használom(Környezet barát,vagy az Ön kedvenc bevált,vagy a rendelkezésemre álló,esetleg általam hozott) Alaposan dolgozok,kérésre akár piperetakarítást is végzek. Észreveszem a dolgom, ha kell egyeztetek Önnel.
Jelenleg is több lakásban, több féle igényhez alkalmazkodva végzem munkámat. Bérezés függ: a rendszerességtől (heti,havi,negyedévente nagytakarítás),lakás nagyságától,állagától,az Ön igényeitől. Megbeszélés tárgyát képezi.
Leinformálható referenciákkal, friss erkölcsivel rendelkezem. Azokhoz tartozom, akiket örömmel tölt el, ha elégedettek munkájára és megdolgoznak a pénzükért,nem csak az első időszakban. Amennyiben tetszett bemutatkozásom, az ön elképzelésének megfelelek és úgy gondolja, rám van szüksége,vagy esetleg kérdése van munkámmal,referenciával,takarítással kapcsolatban kérem, írjon-hívjon bizalommal.
Tisztelettel:Gabriella.
Tel:06202548473
eszge25@freemail.hu