balga78 Creative Commons License 2013.04.13 0 0 1253

1 hete értem vissza végül kisebb nagyobb problemakkal de meg lett oldva az ut.

Aki Palawanra akar utazni annak azárakbol egy kis tajekoztató.

Puerto Princesa : Teofila Pension 1100 peso/ejszakankent. Internettel, reggelivel,legkondival sajat furdoszobaval,  nem a varos kozpontban. Egy ejszakat voltam. Minden rendesen mukodott.

Underground river tura : Puerto Princessaban a City Colloseum-nal elinteznek mindent aki Shabangba nem akar maradni annak 700 peso/fö visszaut PP-be es aztan este 6kor transzfer El Nidoba legkondis mini busszal.

El Nidoban 1000 peso/ejszaka akarhol akad szállás. Greenwiewban voltam. Aki buvarkodni akar annak tudom ajanlani a Greenwiew-al szemben Plankton

Divers. Ket fiatal srác csinalja a felszereles majdnem hogy uj minden. 2500 peso/napi 2 merules, ejszakai merules is lehetseges 1500 peso.

Aki az olcsobbat keresi annak a Seadog 2000 peso/2 merules azt hiszem. Nincs messze az Art Cafetol.

El Nido-Coron : 10 óras hajout. Nem megy mar mindennap. 1800 peso/fö. Erdemes utana nezni erkezeskor hogy a tavozas napjan van-e. Nekem nem volt pedig a neten irtak hogy van :).

Coronban a Seadive-nal a szallas 900-1300 peso/ej. A buvarkodast szerintem mashol erdemesebb intezni szamolnak kulon dijakat mindenre a Seadive-nal

utolag a szamlan lattam.

Repülökre (Cebu Pacific vagy Philippines Airlines) szamolni kell kb. 1 óra késéssel nekem egyik se ment idöben :).