Lunni Creative Commons License 2013.04.12 0 0 2814
manapság már egyszerre veszik ki a torok és az orrmandulát, sokan ellene vannak mert hogy tortúra a gyereknek és a mandula biztos nem véletlen alakul ki az emberben mert megvédi a betegségektől bla bla....nekem a torokmandulámat vették ki 8 évesen, sajnos túl nagy voltam és mindenre emlékszem, de csak az első éjszaka volt szörnyű, bár ha el tudod magyarázni a gyerkőcnek hogy nem szabad sírni és márnap annyi fagyit ehet amennyit akar akkor nincs gond, engem így győztek meg :) ha sír felszakad a seb és lassabban gyógyul. nálam is vaciláltak a szüleim, de egyfolytában beteg voltam, sokszor felszúrták a fülemet, belázasodtam... télleg minden hónapban orvoshoz kellett rohangálni velem és miután kivették mintha elvágták volna, azóta semmi bajom, ugyanez volt a szomszéd kisfiúval is, neki meg csak az orrmanduláját vették ki de neki is jobb azóta. szerintem ha azt mondják az orvosok hogy jobb lenne kivenni akkor essetek túl rajta, minél idősebb lesz annál rosszabb lesz, ilyen picin meg nem is emlékeznek majd...
Előzmény: gergerg (2809)