Kérdésedre válaszolva, ide másolom azt a hozzászólásomat, amit tegnap írtam az Érdiek klubja fórumon:
Kommentár nélkül!
2012.november 28-án írtam egy e-mailt, Simó Károly úrnak, amelyben közreműködését kértem a Sárd utca, csatornázási munkálatok utáni, helyreállításában.
Megjegyeztem, hogy 6 – 7 hónap úgy telt el, az ott végzett csatornafektetés óta, hogy semminemű munkálat nem történt, tehát az ígért 4 hónap tömörödési (?) idő is bőven elmúlt.
Nos, lássunk csodát, ma, 2013.április 11-én kaptam választ, az ügyfélszolgálati asszisztenstől, amit idézek:
„Köszönjük megkeresését!
Bejelentésére a szóban forgó terület kivitelezőjétől az alábbi választ kaptuk:
„Folyamatosan karbantartják. Idén őszig a végleges helyreállítás keretében pedig elkészül.”
Reméljük, hogy a probléma megoldása megelégedésére szolgál!”
Az már szóra sem érdemes, hogy több mint 4 hónap kellett a válaszadásra, de mit mondjak arra, hogy az utolsó földmunkák után, kb. 18 hónappal fog megtörténni a helyreállítás.
Aki kicsit is ismerős a környéken, tudja, hogy fontos gyűjtőútról van szó, jelentős forgalom mellett.
Ennyit, a sokszor hangoztatott rugalmas, az érdi polgárok érdekeit messzemenően szem előtt tartó elnökhelyettesről!