atty707 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 6263

Félreértés történt, nem számítottam arra, hogy a buszok a Bolyain mennek át a sugárútra, hanem azt néztem, ahogy régen a távolságiak (15-ös vonalán, majd onnan a Bolyai). Sorry. Egyébként mindenképp a Böszörményi kivonása jelent nagy gondot a szolgáltatásból, mert így sokat kell sétálni a környékén élőknek.

MÁS

Sz*pjon borzot az, aki a menetrendeket kitalálta, valamint az összes felsővezető, aki jóváhagyta! Ma többször is sikerült beszivatniuk a totál idétlen, és átgondolatlan menetrendjeikkel. Délelőtt az augusztánál ácsorogtam jó kis 20 percet szakadó esőben, délután meg több km-es sétára voltam kárhoztatva (itt már "csak" csepegett)  a baromságaik miatt. De szép sorjában:

- Mi a francért van az, hogy a 10, és 12 3 perc különbséggel megy el (10-es mindkét irányba percre pontosan), majd utána 20/30 percig semmi? Ennyire nem látják át a kis excel táblácskájukat??? Ha már a 10-est kötik a többi Egyetem sugárúti járathoz (hahaha, ez szintén nem igaz), akkor a 12-esnek nem tök mindegy, hogy óra helyett óra 10-kor indul??? Legalább a látszata meglenne, hogy próbálnak törődni az utasokkal!

Ezen még túllendülnék, de:

- Délután Auchan és társai bevásárlóközpontok. Jár arra fele a Füredin 2, azaz kettő járat. (21, 33(Y)) Mi a szent szalmaszálért kell ezeknek 4, azaz négy perc követéssel elrohanniuk, majd utána figyelem! egy óráig semmi! Miért nem lehet valamelyik járatot eltolni teszem azt 26 perccel, így a követési idő megduplázódna azon a nem rövid szakaszon. (Tudom, Ajudiban ez 2 perc, de próbáljon meg a (nem) kedves dkv vezér cipőt koptatva, fájó derékkal sétázgatni ezen a szakaszon) Máris nem morogna a marha (mármint én), hogy mennyit kell várni erre a tetű dkv-ra, mert a 20 perc várakozás már megszokott ebben a városban, de az 50 az azért sok!

Ennyire lesz*rják azokat, akikből élnek? A városvezetés miért hagyja? Öröm és bódottág nekik kifizetni évente azt a sok-sok 100milliót, amit ezek a hozzá nem értő "szakemberek" okoznak? Nem lenne jobb, ebből a pénzből utakat javítani, vagy uram bocsá elrakni zsebbe? Igaz lui?

Előzmény: LoLkA (6260)