repcsepista
2013.04.08
|
|
0 0
975
|
Jojo x jojok x jojojojojojjjj... Ta ta ta...nyu nyu nyu..tanyuljujujujujjj....mint a jojojojojjj...jópap...aki tudatlanságba kampec...mit tanyult? -lenyu nyu nyu nussz nyussz nnnn... Maragaret Thacher az IRON LADY ladi ladi lom... Géremzépen...irtóra de to to ttt...tóra...9gizs gólya leszállt a tóra...s meghozzta nekünk *is*a TAVAST... zzz...ollat a zseggemre estem pestem...mint soha ha ha hhh... Pont abba az időkbe lett a U.K. elsó Eunuck főnőke Margaretunk a Magyar Isten Napja -Fénye vilgositsa meg mekk mindenkit aki NEM LÁT, NEM ISMERHETI A MAGYAROK OK ROK ISTENÉT = A MAGYAR OK = JÉZU SOK JÉZUSOK JÉZUSA...na itt jönne be a TA NYUL nyussz nyussz nuuu...Anuk'nkkk, na IRON LÉDYJK mindenki az aki x akik...na magyarok = nyershust zabálló barbárok...JÖNNEK A HUNOK JÖNNEK A HUNOK JÖNNEK A HUNOK...BIWARRRR...THE HUN, BIHAND THE SUN...na szószerint a következőket mondta... Az első választás...lett volna ha VOLNA! -ja mojá ficsure Gabre...smirna! -NAHA LETT VOLNA CSAK 1 ISTEN -HUNMAGYAR KRÜKKK...DE EGYSE...zsmondom jha mondom...jómagam...NA VÉGRE LEHETSEGGES EGY IGAZI MAGYAR FAJTA = JÉZUSUNK FAJTA KÉPVISELŐNK... jhellett...na TISZTA ŐRÜLT BEZSONGOTT MARGARET THECHERUNK...JÖNNEK NÁCI NYEMECHUNOK...ELŐLL A MAGYAROK...MAGYAROK MAGYAR OK??? -NÉLKÜL SEHOL A NÁCIK...MOST ISMÉT JÖNNEK JÖNN JÖNN JÖNN...NA MONEY POZ MEG POX SI FILLIS KANI MERGA SODRA A GOMOLYAGOK POKLOK POKKK... Az elsŐ ZABAD VÁLL...zsna ma is ugganaz mint a COMMUN NITA...SOK EMBER BUGYIGÓJA S ORROD A DUGGÓJAJAJAJAJJJ...milli éhes s örök éjhalálra itélt...válla de ÖNKÉNT VÁLLATA...drázzdutyi tovaris... Megvállasztották a TOTÁK Antallo Panttalo...Hidló végén, padlo? -végén karikás taáncot járnak...A BARBÁROKNAK AZ IS NAGYON...SŐT TUL JÓ ho ho hoooo...na hol itt az IRON??? A tanulságért irtam: ÉNEKELJ MAGYAR IFJUSÁG VELÜNK, MIG A HANGUNKAT MEGHALLJÁK...na meg kell bocsátanunk...amikképpen MI ATYÁNK A MIMENNYEKBEN...SZENT FIADDAL ÖRÖK JÉZUSCSALÁDUNK A SZIVEINKBEN...AMIKÉPPEN TE IS MEGBOCSÁTOL UGY...MI IS...ÓH MILYÖRÖM...ÉRZITEK HOGY A MJELLEÜNKRŐL 10 TRILIÓZOR 10 TRILLIÓ AZ ÖREG GÖBÖGÖN SULLLL...SUPPP...SZABAD VAGYOK, MINT SZÜLEINK ANYÁINK S APÁINK...SZOLGAFŐDBE NEM JUTHATNAK NAK NAK NAK... TA NYULSÁG : ALLÁ NYULS ALSÓ MADÁR F FF FFF... Ha nincs hangunk se...azaz NEKÜNK KELL ELŐSZÖR HOGY vicc HALLJUK MAGUNKAT MEG EGYMÁST...AZTÁN UGY AHOGY JÉZUSUNKAT MEG KELL ISMERJ MINDENKI...AKI AKAR LENNI...UGY A MAGYAROK ISTENÉT IS!!! Mindenkinek abculda ultra TOTA TELJES SZABAD SZÓLLÁS...ELŐL A ZSIDÓ TESVÉREINJK S RÖGTÖN AZONNAL A CIGÁN (de brácsás magyar brácsás) TESTVÉREINK S ROMA MEG RÓMA MEG AMI MÉG NEM DÜLLT TOTA ROMBA...ROMBA CSA CSA CSA... Amit leritam...szószerinti...vissza nézhetitek a HIREKET...maga Roni...ezek után egg gicsit huzta a belit...IRON WOOMAN??? Isten birkái...mindent kibirnak beee... |
|