Talán azt mered feltételezni, hogy elvált ember vette el Máriát? … Tévedsz! Vagy azt feltételezed, hogy József első felesége meghalt? … Tévedsz! Mert szó sincs ilyenről a bibliában! Vagy azt mered feltételezni, hogy Józsefnek volt egy Márián kívüli felesége? … Tévedsz! Mert József nem második asszonyt keresett magának, hanem az Igazit!
1 Móz. 2,23
És monda az ember: Ez már csontomból való csont, és testemből való test: ez asszonyembernek neveztessék, mert emberből vétetett.
József szerelemes volt Máriába, és nagyon szerette, és ugyanilyen érzései voltak Máriának is József felé. Ebből a szerelemből születtek meg József és Mária közös gyermekei. Jézus nem egyke volt, hanem egy igazi nagycsaládban nőtt fel, ahol ő volt az elsőszülött, azaz a legidősebb testvér.
A biblia arról tesz bizonyságot, hogy József és Máriának közös gyermekeik voltak, akik Jézus féltestvérei voltak anyai ágon.
Márk. 6,3
Avagy nem ez-é az az ácsmester, Máriának a fia, Jakabnak, Józsénak, Júdásnak és Simonnak pedig testvére? És nincsenek-é itt közöttünk az ő nőtestvérei is? És megbotránkoznak vala ő benne.
Mát. 13,55-56
Nem ez-é amaz ácsmesternek fia? Nem az ő anyját hívják-é Máriának, és az ő testvéreit Jakabnak, Józsénak, Simonnak és Júdásnak? És az ő nőtestvérei is nem mind minálunk vannak-é? Honnét vannak tehát ennél mindezek?
Jézusnak nem volt Jóel nevű testvére! Mindegyik gyermek apja a biblia szerint József, és anyja Mária, ezért azaz eretnekség, amit állítasz, hogy Jézusnál idősebbek voltak testvérei, ezzel azt állítod, hogy Jézus nem szűzen fogantatott. Ilyenre pedig ne is merjél gondolni, mert ezzel aztán még Mária is számon fog kérni, ha eljön az ítélet napján. Jakab volt a legidősebb öccse Jézusnak, mert általában időrendi sorrendben szokták a fiúgyermekeket felsorolni. Sajnos nem nagyon ismered bibliát. De az igazi problémás az, hogy összevissza magyarázkodsz, hogy csak mentegesd a biblia tanításával ellentétes Mária örök szüzességét. Nem kell mentegetni, mert nagycsaládos anya volt Mária, aki mindent tudott a házas életről, annak az örömeiről, és nehézségeiről, és fájdalmairól is!
Szerintem Énokkal kevered össze Jóelt, de sem Jóel sem Énokh nem volt Jézus testvére.
Vérrokonság volt a testvérek és Jézus között, de ez a vérrokonság kizárólag Mária révén volt, mivel ő volt mindegyikük édesanyja. Jézus szeplőtelenül fogantatott a Máriában, de viszont nem szűzen hozta világra, mivel az aki szül az elveszti a szüzességét még akkor is a szent Lélektől fogantatott. Mária ezek után több fiú, és lány gyermeket hozott világra férjétől Józseftől. Máriát nem támadt fel a halálból, mert erről írna a biblia, Mária meghalt, ahogy meghalt Pál, Péter, vagy Mária Magdolna is.
Isten egy, és neki nincs anyja! Isten megtiltotta, hogy meghaltak, vagy élők lelkeihez imádkozzunk. Csak Istenhez imádkozhatunk! Ismered a Miatyánkot. Mire tanította Jézus a tanítványait, hogy kihez imádkozzanak? … Angyalokhoz, démonokhoz, halott szellemekhez? Nem, hanem az Atyához! … J A Máriához egy Jézus követője sem imádkozik, mert mindegyik tudja ki a legnagyobb az Atya, és mindegyik tudja Jézus olyan nevet kapott, amelyre minden térd meghajol, így meghajol Máriának magát kiadó hazug szellem is, amely templomokat, és imádatot követtel a saját szívének. Ez az önző gonosz szellem a Isten és emberek közé áll, de Jézus leleplezte és legyőzte!
Jel. 2,20-23
De van valami kevés panaszom ellened, mert megengeded amaz asszonynak, Jézabelnek, a ki magát prófétának mondja, hogy tanítson és elhitesse az én szolgáimat, hogy paráználkodjanak és a bálványáldozatokból egyenek. Adtam néki időt is, hogy megtérjen az ő paráználkodásából; és nem tért meg. Íme én ágyba vetem őt, és azokat, a kik vele paráználkodnak, nagy nyomorúságba, ha meg nem térnek az ő cselekedeteikből. És az ő fiait megölöm halállal; és megtudják a gyülekezetek mind, hogy én vagyok a vesék és szívek vizsgálója; és mindeniteknek megfizetek a ti cselekedeteitek
Minden Isten választottja megtér a hazug szellemek, és bálványok tiszteletéből és imádatából. Ámen.