Szia PRSZM, üdvözöllek!
Ledöbbenek írásodon, hiába ír neked bármit az ember, meg sem hallod, nem akarod sem meghallani sem pedig megérteni. S kérlek ne ítélkezz, mert fogalmad sincs én mennyire a keskeny úton járok. Ehhez ismerned kéne. Máris elkövettél egy hibát.
Azzal hogy kizárod a pappal való beszélgetést, aki megmagyarázza neked a korábban felsoroltakat, igazából saját magad zárod el az igazságtól. Nyugtalan, békétlen a lelked, erőszakosan hírdeted tanaid ami nem jó szerintem de szabad akaratod azt írni, amit szeretnél, úgy írni ahogy szeretnéd.
Mondtam már, szinte már-már gyermeteg módon szajkózol mindent, ahelyett hogy engednéd befogadni, mit is jelentenek valóban a te általad elhangzott fogalmak. Ilyen egyszerű.
Ha már ennyire becsuktad a szemed, akkor legalább ezt olvasd el:
Részlet a katolikus lexikonból lesz:
bálványimádás: A szó szoros értelmében az élettelen tárgyak (pl. égitestek, totemek), állatok, ember (pl. az ősök) istenítése.
Nos erről egy szoborral díszitett templomban nincs így. Nem a szoborhoz imádkozom, hanem az Úrhoz, aki jelen van a Oltáriszentségben.
Most csak ezt írtam ki neked, a többi a te dolgod. Ha jó keresztény akarsz lenni, önmagadért tedd meg, hogy letisztázol magadban alapfogalmakat. Aztán önismeretet tartasz, megvizsgálod lelkiismereted, leborulsz az Úr elé, és minden mást, (ÖNMAGAD IS!) háttérbe szorítasz Ő előtte.
Áldás neked, szomorú vagyok miattad, ez az erőszakos "igehirdetésed" nem jó. Pedig minden megvan benned bizonyos dolgokhoz....
Jajjj Te. <3