Köszöntelek Nil!
Köszönöm az imát.
Én is adok neked egy imát, hittel mond el az Atyának, Jézus Krisztus nevében.
Atyám kérlek, bocsásd meg, hogy többször imádkoztam máshoz, mint hozzád. Bocsásd, meg hogy nem ismertem fel minden értelmet felül haladó szereteted, és kegyelmed. Bocsáss meg nekem, hogy ezt a kegyelmet, és szeretetett Márián, meghalt szenteken, és angyalokon, és bálvány szobrokon, és képeken keresztül kerestem, és nem kizárólag Fiadon a Názáreti Jézus Krisztuson keresztül. Bocsáss meg nekem Atyám, és bocsáss meg nekem Jézus Krisztus, hogy hitetlen voltam a végtelen szeretetekkel szemben, bocsássátok meg hogy ezt a szeretett és kegyelmet cselekedeteimmel megvetettem, és megtapostam. Megbocsátok mindenkinek, akik ellenem, vagy mások ellen gonoszt tettek, bocsásd meg nekik, mert nem tudták mit cselekszenek, és bocsáss meg nekem is, mert én is rosszat cselekedtem. Megtérek és ezen túl, csak és kizárólag hozzád fogok imádkozni Atyám, ahogy Jézus, és apostolaid is tették. Nem járok olyan templomba, és olyan helyre ahol másokhoz is imádkoznak Istenen kívül. Kérlek Jézus, költözz az én szívembe, mert te vagy az én Uram, és megváltom, aki mindenkinél jobban szeretsz, minden bűnömet magadra vetted kereszten, és örök kegyelemet adtál, nem kell ezért vezekelnem, és nem az én jó cselekedeteimért kaptam a kegyelmet, hanem az Atyám, és Te végtelen szeretetedért. Kérlek, taníts engem imádkozni, hogy imáim szíved szerint, és a Szent Lélektől ihletettek legyenek. Uram nyisd meg az én szellemem szemeit, hogy lássam a te cselekedeteidet, és értsem szavaidat, és akaratodat, hogy azzal együtt cselekedjek. Tölts be szereteteddel, mert éhezzem rá, ad, hogy megtapasztaljam azt. Uram többet fogom olvasni, és hallgatni szavaidat, hogy még jobban megismerjelek Téged. Egy eltévedt bárányod vagyok, aki, keresi a jó Pásztort, és már tudom, hogy Te vagy az Jézus Krisztus az én Pásztorom, Te vagy a keskeny ÚT, vezess oda ahova Te akarsz vezetni, amelynek végső célja az én Atyám. Jézus Krisztus nevében Ámen…