sittimfa Creative Commons License 2013.04.07 0 0 246

:) hát igen, ez azért is van így, mert nem a saját nézeteidet, meggyőződésedet kürtölöd, hanem a papokét, más emberekét.

Ezeket nem is tudod megvédeni, mert nem a tieid.

Azt jó leírni bizonyságképpen, amit te éltél meg Uraddal, a te életedben cselekedte meg, és ezt Igékkel is alá tudod támasztani.

Ekkor a Kősziklára "építkezel", erős alapon, és nem lehet onnan kiszakítani, mint a bölcs embert

Máté 7:24  Mindaz, aki hallja tőlem ezeket a beszédeket, és megcselekszi azokat, hasonló a bölcs emberhez, aki kősziklára építette házát.
Máté 7:25  És ömlött az eső, jöttek az árvizek, fújtak a szelek, és beleütköztek abba a házba, de nem dőlt össze, mert kősziklára épült.

Ha megfgyeled, ez volt az erőssége Pálnak és a többi apostolnak, a tanítványoknak, hogy tudták, kinek engedelmeskedtek, vagyis Ismerték Urujat és Uruk is őket!

Ez a legfontosabb, az élő, személyes, mindennapi kapcsolat Atyánkkal, és Fiával, az Igén és imán keresztül.

Így vezetnek minket és nem tévedünk el :) , ha a keskeny úton járunk = minden cselekedetünk, szavunk alátámasztható legyen az Írott Írásból.

Hidd el, ha Jézus azt akarta volna, hogy Őrajta kívül más Nevében is imádkozzunk az Atyához, akkor megíratta volna, mert fontos lenne!

De nem, hanem az van  megírva, hogy:

Apcs 4:11  Ez az a kő, amelyet ti mint építők megvetettetek, és amely mégis szegletkővé lett.
Apcs 4:12  Nincsen üdvösség senki másban, mert nem adatott az embereknek az ég alatt más név, amely által üdvözülhetnénk.

Ján 15:16  Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket, és arra rendeltelek titeket, hogy elmenjetek, és gyümölcsöt teremjetek, és a ti gyümölcsötök megmaradjon, hogy akármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek.

Fil 2:8  És amikor emberi formában volt, megalázta magát, engedelmes volt halálig, mégpedig a kereszthaláláig.
Fil 2:9  Ezért Isten is felmagasztalta őt, és olyan nevet ajándékozott neki, amely minden név fölött való,
Fil 2:10  hogy Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és a föld alattiaké,
Fil 2:11  és minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére.

Minden név fölött való az Ő Neve, ezért nincs szükség más Névre, közbenjáróra!

Az Ő áldozata egyszeri, tökéletes, mindenre elegendő, nincs szüksége kiegészítésre, támogatásra....

Előzmény: Törölt nick (243)