Kedves vén medve(ugye gondolom ffi vagy?)
én nem foglak meggyőzni,mert valószínűleg sem kosztpénzt nem kell beosztanod,és a csekkeket sem igen neked kell feladnod a postán, illetve a gyereket sem te cügölöd a kezedben a sáros utcán.
Mondcsak tán nem a seggg szomszédja vagy véletlenűl,mert akkor értem, hogy meg kell győzzelek a választás fontosságáról.
Én nem akarok,sőtt egyáltalán szándékom sincs az önkormányzat hatalmaskodása közelébe sem kerülni,mert véleményem szerint nem fotográfus meg fogtechnikus-teniszedző stb. szakmai múlttal rendelkező egyéneknek kéne itt irányítani, hanem az azt tanult szakembereknek,akik nem bosszúból és mértéktelen haszonszerzésből kiindúlva teszik a dolgukat.
Ha meg sérti azt a mimóza lelkedet az, hogy leparasztozom a sok lapító kibicet, hát akkor azt mondom csak azt kapja vissza az elkeseredett szenvedőtől,amit 2010 őszén adott.
Szóval ha van eszed és gondolkodni is tudsz akkor nem igen hiszem, hogy meg kell győzzelek, ha meg nincs akkor kár minden szóért,nem foglak babusgatni. Minden tisztességes magyar embernek tudonia kell a kötelességét magadért és magyar embertársaidért, ha nem akkor nem való ebbe az országba.