Szia !
Gondolom ismersz mar ennyi ev forumozas utan annyira, hogy amennyiben azt irom, hogy jarhato ut, akkor azt meggondoltan es nem legbolkapottan irom. Sok mindent mar megcsinaltam SK a hazamon, hisz ezt is tudod. Idaig minden mukodik az elvarasoknak megfeleloen. Egyszer vedd a faradsagot es epits meg mar vegre valamit es utanna mondj rola velemenyt! Ezt most ne vedd letolasnak, mert nem annak szantam! Tudom, vannak nagyon jo otleteid, de sajnos idaig meg mindig csak teoria szintjen. Vagy legalabb is itt a forumon nem emlekszem konkret otleted megvalositasara. Amennyiben tevedek bocsi!
Ha visszaemlekszel, a szivoszalas hocserelot en meg akartam epiteni. Voltak itt tobben is, akiket erdekelt volna, csak a topiktarsunk fenyegetozott, hogy az az O otlete es mar levedetni is akarta, vagy le is vedette, nem tudom. Igy en elalltam a hocserelo kisszerias elkeszitesetol. Ma is allitom, hogy rohejes modon megepitheto, ha megvan hozza minden anyag, egy nap alatt kenyelmesen osszelehet rakni magat a hocserelot.
Megegyszer bocsi, ha sertesnek vetted soraimat, nem annak szantam!
Udv , Peter.