Akkor meg jó lesz az az átalakító! (mivel csak mélyhangokra kell.)
Az erősítőt meg úgy kösd be, hogy a hangszórót a 4 ohm Subwoofer felirattal jelzett két pontra kösd.
Így hídban nagyobb teljesítményt tudsz kivenni belőle.
A táp ugye adott, a system remote-ra +12V kell valahonnan. Ha a rádión nincs ilyen kimenet (elektromos antenna vagy remote) akkor egy kapcsolóval is megoldhatod.
A rádión a loudnesst és a hangszínszabályzást kapcsold ki illetve állítsd alaphelyzetbe.
Amikor az erősítőt bekapcsolod, a hangerő legyen minimumon illetve az erősítőn a Gain level szintén min-re állítva.
Tegyél be egy olyan zenét, ami jellemző a stílusodra és kezdd el beállítania cuccot.
A rádió hangerejét állítsd kb 2/3 ra. A szettek ekkor már szólnak, arra ügyelj, hogy ne torzítsanak.
Az erősítő Gain level szabályzóját kezdd el föltekerni annyira, ahogy a hangkép neked jó.
Halkítsd vissza elfogadható hangerőre a rádiót.
Van mégegy beállítandó poti az erősítőn, ez a vágási frekvencia. 120-150 Hz körülre érdemes, de függ attól, hogy a mélysugárzó meddíg bír fölmenni.
A Crossover legyen bass-ra állítva, a Bass boost meg Off-ra. Ha kell, (bár nem hiszem) a Bass boost-tal tudsz tőbb mélyet kicsikarni, de szerintem az már fölösleges.
Úgy állítsd be a rendszert, ahogy neked kellemes.
Ha túl sok mélyet teszel hozzá egy idő után zavaró lesz.
Jó szórakozást!
(A golfot kb 1 hétig állítgattam de még mindíg találok "lyukat" a hangképben.)