djuice Creative Commons License 2013.04.02 0 0 942

Egyetértek a kopogós Rolandokkal, ami 600 felett is sajnos olyan, ismerősömnek RD700NX-e van, ami nagyon jó játékérzetű, csak csendesnek nem mondható. A garanciális ügyben is érthetők az aggályaid, bár kimagaslóan e márkánál idehaza 5 évet adnak erre!!! A tulaj elmondása szerint, 10 év Kawai forgalmazás után 0db garanciális esetük volt összesen. Persze mondani mindent lehet, én viszont helyedben ha megjön záros határidőn belül a hangszer, kikötném, hogy valami forma árengedménnyel igenis kárpótoljanak a várakozásért! Csapj az asztalra ha muszály, de ha közben megjön a cucc, szívesen olvassuk a tapasztalataid róla zongorista szemszögből! :)

Mondjuk a Tuttosok nekem is mondták, hogy nyugodtan nézzem meg a boltban lévő Kawaiokat, mert a kivitelt nem nézve azonosak bizonyos kategóriák, de én annak hiszek majd, mikor egy ES7 elé leülhetek, a duma nem hat meg ezen a fronton.

Más vizekre evezve, ezt tegnap küldte egy haverom elgondolkodtatónak, bár ebben nincs dob pattern funkció, ami gyakorláshoz bizony jobban fekszik az unalmas metronómnál, ami szintén nem nagyon van ebben.

Előzmény: 00000000-0000-0000-0000-0 (941)