atty707
2013.04.02
|
|
0 0
6205
|
Én meg egy feketét. :) (Szokás szerint.) Hal-köz megállóban a 32-es módosított menetrendjét a földtől 15cm-re sikerült kirakni, mindezt úgy, hogy szemmagasságban ott van az eredeti. Ad abszurdum, ha valaki nem veszi észre - teszem azt sötétben - hogy odalenn is fityeg egy 32-es ideiglenes menetrend, akkor szép kis meglepetések érhetik majd az OTI után. Kérdem én, miért nem lehetett azt a menetrendet ráragasztani az eredeti 32-re? Szép és jó dolog ez a henger palástjára kifeszített menetrend gyűjtemény (tényleg jó ötlet volt), de legalább használják már jól ki az előnyeit!
MÁS
Kommunikációs baki: Érdekes módon a dkv-nál nem volt feltüntetve, hogy mettől-meddig járnak iskolaszünet menetrend alapján a buszok. Csak a vak véletlennek köszönhettem, hogy épp elértem az 5 perccel korábban induló buszt, és nem kellett 15 percet ácsorognom a megállóban... Ha már N.Attila állandóan azt hangoztatja, hogy tájékozódjunk a honlapukon, akkor ilyen közérdekű információk miért nincsenek rajta? (Még ma sem.)
MÁS
Hol található meg a dkv honlapján az első ajtós felszállással kapcsolatos aktuális rendelet? Ugyanis minden sofőr mást állít, és másképp viselkedik. Jó lenne, ha végre első kézből lehetne információkat szerezni erről a baromságról... |
|