szdvid
2013.04.02
|
|
0 0
1477
|
Mégegyszer köszönöm, hogy ajánlottad az oldalt mert nagyon komoly és igényes anyagok vannak rajta. Egy részt már meg is néztem a videókból. Kifejezetten üdítő ilyent látni a sok youtube-os összehosonlító tesztek után, más színvonal. :) Igen, valóban nagyot fordult a világ a dslr videóval de nekem is hasonló meglátásaim vannak róla mint neked. Egy kedves tanárom mondogatta mindig, hogy a kamera legyen bármilyen modern és profi csak egy eszkösz marad. Tetszik, hogy a Zacuto.com-os videókban is ez a szemlélet jön át. De végül is ez a profi mentalitás. Azért ahhoz, hogy egy dslr méretű vázat mint teljes értékű videokamerát használjunk eléggé fel kell tuningolni. Azt hiszem azok jártak a legjobban akik meglátták, hogy mekkora az igény a shoulder mountokra, follow focusokra stb. és beszálltak az erre épülő iparba, mert hatalmas biznisz pár alucsövet meg szorítóbilincset több száz ezer ft-ért eladni. :) Mindenesetre azt hiszem a GH2 mellett döntöttem. Leginkább az szól mellette amit már említettem, hogy kezdetben is van egy -noha manuális- objektív szettem amit jó alapnak érzek az induláshoz. Aztán mennyire lesz szívás majd kiderül, de AF és képstabi nélkül is volt meg van élet. |
Előzmény: eo.sz (1476)
|
|