T25
2013.03.30
|
|
0 0
7142
|
üdv! elnézést nem akartam felháborodást kelteni ezzel az aláírós dologgal. el hiszem hogy sokan elleneznék de majd figyuzzátok meg egy két év és már gyalog se tudunk az utccára lépni ha nem világít a tökünkön egy vihar lámpa! akkor ha jól veszem le te Tiszafüredi vagy? csak a halasnapokból gonolva! én Tiszadezsi vagyok és mostanában itt nálunk napi rendszerességgel vannak rendőrök főleg füredről és törökszentmiklósról. még csak a fürediek haggyán is de a készenlétisek.......... ha a bicikilden nappal nincs lámpa meg nincs rajtad zöld mellény az tuti hogy 15 guriga lessz...... pár napja pont a füredi zsernyákokkal dumáltam mert mindig itt előtttünk parkiroznak. és azok is azon a véleményen voltak hogy ha lehet inkább csak földuton járjak mert nem kiméletesek. van itt egy öreg csóka akinek ott van földje ahol nekem és ő egy 5.5 lovas brix trakival jár kel. tehenei vannak és hordja a ganét ki és a mezőt haza. az ősszel búzát vetettünk mikor oda jött hozzánk hogy húzassuk már haza mert a zsernyák leszállította mert nem volt villágítás a masinán. ő meg nem bírja hazatolni. na azóta mindíg megbüntetik ha megfogják. de ő is azzal van hogy nem tud pilácsot szerelni rá. az biztos hogy ha már senki nem jár négykerekű masinákkal akkor jön a kertitraktor. |
Előzmény: Gokartos (7126)
|
|