Gokartos Creative Commons License 2013.03.29 0 0 7126
Szerintem ezt az aláírós dolgot nagyon sokan ellenezni foglyák,főleg olyan emberek akiknek csak egy gyári Rota kapájuk van(nehézkes rajta a világitást meg az irányjelzőt kiépíteni)mivel gyárilag nem rendelkeznek semmilyen,világító vagy töltő tekercsel amiről áramot lehetne levenni!Most ha belegondolunk ez megintcsak olyan dolog lenne mint a segédmotorra a rendszám!Vegyünk alapul egy olyan embert aki műszakilag nem egy zseni,és nem használja csak 1hónapban 2x a kerti traktorát,akkor is csak arra hogy elmegy a helyi takarmányboltba venni 100kg kukoricát a pipiknek az nem fog több 10ezer Ft ot azért kifizetni egy autószerelőnek vagy bárkinek hogy szereljenek neki lámpákat,meg irányjelzőket a Robijára,hogy eltudja vinni vizsgára,nameg plussz akkor még a vizsga díj!És nem egy ember van ilyen!Egyébként én támogatnám ezt a vizsga dolgot nem lenne rossz ötlet,de én inkább ha tehetném 4kerekű trakit vizsgáztatnák!Már akkor előnyösebb volna,a szomszédom úgyis jármü gépészeti teknikus,tehát állíthat ki nekem olyan papírt a vizsgáztató szerv felé hogy ő építette a trakit!