Gokartos Creative Commons License 2013.03.29 0 0 7125
Üdv!Nem akarok vitatkozni,senkivel,de olyan nincs a világon hogy milyen cipő van a rendőrön megbüntet-e vagy sem!!!Ha nem szegted meg a törvényt és nem követtél el szabálysértést akkor mi alapján büntet meg?Mit ír a jegyzőkönyvbe!?Nekem nincs rendőr barátom,de már 9éve hasznälok Kerti traktort 90%-ban közúton és Főútvonalon!9évvel ezelőtt vettünk egy vadi új 5,5Le Honda motoros rotát és Faterral csináltunk hozzá egy frankó fékezett Trabi kerekes futót!Ezt használtam 6évig és soha semmi gondom nem volt a rend őreivel!Fater egyszer vitte el kiért vele az utcából ami kb 500m és lekapcsolták a zsaruk és megbüntették 40ezer Ft-ra mert nem volt jogosítványa,de a géppel kapcsolatban nemvolt semmi kivetnivalójuk!Nyáron a halasnapok,meg a túristák miatt van nállunk egy csomó rendőr Szolnokról(lovasrendőrök,készenlétisek,motoros rendőrök és egy csomó újjonc),de még nem volt problémánk egymással!A Pannónia trakit 8hónapja használom szinte napi rendszerességel és még ezzel sem volt problémám,pedig volt olyan nap hogy eggyik városból átmentem a másikba egynap 2x ami 20-25km közúton lakott területen kívül!Nekem a trakimon van lábfék,vilägítás,irányjelző és egy gyári Lady autó utánfutót húzgálok!
Előzmény: T25 (7122)