T25 Creative Commons License 2013.03.29 0 0 7122

próbáld ki de ha nincs valami jó ismerősöd köztük akkor sokra nem mész. én már próbálkoztam. amikor ott volt ismerős rendőr koma akkor mind azt mondta hogy áá mehetsz nem foglalkozunk az ilyen masinákkal. na de mikor ugy beszélsz velük hogy nincs ott az ismerős akkor benned is csak egy jól tejelő tehenet látnak és rögtön mondják a törvénykezést. hogy hát kell kötelező meg rendszám meg franckarika... annó én voltam bent Szolnokon a kpm nél és kérdezősködtem hogy mi van ha a rendőr megfog egy egyedi géppel. és akkor ott tájékoztattak hogy a rendőr jókedvétől függően dönt. az igazi jog szerint még gyalog se nagyon mehetel  a forgalomtól el nem zárt területen. akkoriban még azt mondták hogy a kecskeszarvú  semmi nem kell  na de azóta nagyon sokan letették a négykerekű gépeiket és ilyen kecskeszarvkormányosra váltottak  pont ezért hogy arra semmi nem kell. na most már ezeket büntetik  mert csak ezeket tudják megcsípni ugyanis mindenki azt hiszi hogy meg vesz egy robit hozzá köti a húzóskocsit és már csavelhat is. és tényleg úgy indul utra mint ha minden stimmolna. és a rendőrbácsi rávetődik. és tényleg jogos mert senki nem gondolná hogy milyen követelmények vannak. most őszintén ha mindenkit rávesznek arra hogy szerelje fel az ilyen kis mekedlijét lámpákkal meg fékrenszerrel szerintetek utána majd nem fognak valami mást kitalálni?????? de hogy nem . kb 8 éve még mikor kijártak a falukba müszakiztatni a nagy trakikat és nem fékpadra vittük az mtz-t hanem gyors 9 padlógá.... kuplung fék és átment!!!! akkoriban még emlékszem öreg bácsika trabi motoros trakival oda jött se rendszám se papírok befizette a vizsgadíjat és mivel nem indult be a trakija  hárman vagy négyen jól megtoltuk  fékezett egyet lámpákat kapcsolt és megkapta a rendszámot. és nem szaladgált terveztettni meg minden hülyeség. mindenhonnat csak a pénzt akarják leszedni. ezért van ez.

Előzmény: Gokartos (7103)