Ja értem és ,hogy javítottad? nagyobbra fúrtad? vagy menetjavító spirált hajtottál bele?
az 5.00-10-es gumi?
asszem a PZ rendsodróé 4.00-10-es elvileg 25mm-rel keskenyebb de viszont szükségmegoldásnak az is jó és aránylag jó áron szokott lenni
bááár a sima rendsodró köpeny is elég kellene ,hogy legyen mert azért ott is van súlya maga a sodrónak (kb 5-6 mázsa 3 kerékre... )
http://webshop.keletagro.hu/gumi-pzb-rendsodro-4-00-10-hosszmintas_id4799
tudom kispénzű sajnos a magyar társadalom de aránylag jó árban is van...
vagy nem tudom milyen az osztóköre?
valami kiseb szgk felni pl kispolski 12"-os nem lenne rá jó ? könnyebb olcsóbb hozzájutni párba lehet egy köpeny áráért kpl kereket venni...
lehet oszttókörmódositó vagy valami kellene ,de viszont ez utóbbit egyszer kéne megcsinálni pl 8-as kazánlemezböl :)
na mondjuk ami gondot okozna,az az első hasmagasság akkor nem ártana hátra is nagyobb kereket (pl MTZ82 elsőkereket) mint a "T-010mindenkilapján is láttam :)
vagy még van egy variáció a Nyiregyi piacon is láttam ilyen kismérretű "kézikocsi" kerekeket mondjuk a méretét nem tudom,de olcsó volt(kb 3ezer ft környéke/darab asszem) kpl felnistöl/csapágyastol... bááár nem tudom milyen minőségű lehetett,teherbírását sem néztem...
akkor nem Yamaha hanem Suzuki:)
én tévedtem elnézést kérek megmondom őszintén nem vagyok otthon ezekben a számomra "új" tipusú "nyugati" motorkerékpárokban,nem ismerem őket hallok ilyet olyat hogy milyen jó igy meg ugy stb... de annyira nem vagyok otthon a HONDA XL 600-ast ismerem de azt is csak hajtáspróba erejéig :)