T25 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7078

üdv mindenkinek. úgy látszik mifelénk eléggé csipősek a fakabátok. tegnap a pancsi motoros rotakapámmal elindultam hogy a telepről (ami tőlünk kb 500 méterre van) haza hozam a télen behordott cuccaimat. kb 100 méter után mellém húz a fakabátos autó és ledudál. megáltam és kérdeztem hogy valami probléma van? erre a nagy emberek: mindjárt meglássuk. legyek szives vezetőiengedélyt forgalmi engedélyt kötelezö biztositást adni. na erre én odanyújtom a jogsim és kezdek magyarázni hogy ez kerti traktor kecskeszarvkormányos erre semmi nem kell.  a biztos ur azonnal felkapta a vizet hogy én ezt hol álmodtam. milyen törvényben? ugyanis a jogszabály a rotációs kapára vonatkozik. de ez nem az kezdjük azzal hogy 5 lóerőtől nagyobb beépitett motor hajtja személy és teher szállitásra alkalmas.  ez nem gyári nincs semmi biztositék arra hogy nem szakad össze és fordulok elé valaminek vele. feljelent közlekedési szabálysértésé. 10000 pénzt legyek szives befizetni és erröl a valamiröl száljak le és toljam haza. na én elkezdtem hogy ne basszuk már meg már minden rohadásra vizsga kell ........... na meg amit tudtam elkezdtünk vitázni és az let a vége hogy a zsernyák azt mondta .jó uram változtatunk. nem 10 hanem 30 ezer lesz és ne szájaljak tovább mert még a végén be is visznek. tehát leszáltam és vissza toltam a massinát. utána ujra vissza mentem és tovább szájaltam velük.