T25 Creative Commons License 2013.03.25 0 0 7037

üdv! én ugy csináltam hogy egy 5 mm laposvasat levágtam olyan méretüre mint a szivatyunak az a része és kifurtam középen 20 as furóval. utána bekentem gépzsirral a szivatyun azt a részt és rátettem a középen kifúrt laposvasat. egy 20 as csavart beledugtam és erösen rá szoritottam levettem és meg volt a négy rögzitö csavar furatának a helye kifurtam. utána ráhegesztettem olyan csövet amihez tudom csatlakoztattni a hidraulika tömlöt. utána 2 mm vastag börböl vágtam alá tömitést és bezsirozva össze raktam. első két nyomatásnál még szivárgott de utána huztam neki és azóta egy csepp olaj se jön alóla.  tavaly szereztem két eredeti csatlakozást amibe gumigyürük vannak. és azt raktam fel mert hát az az eredeti. de az első alkalommal mikor megemeltem a tárcsát ki is nyomta a gumigyürüt. visza tettem a saját gyármányt.  pont mult héten a cégnél az mtz-k nél is bör tömitést tettünk met a gunigyürürt mindig kinyomta. mert rakodo van az elején és nehéz a kormányzás. igy a bőr tömitéssel sokkal jobban birja,

Előzmény: kavicsos64 (7036)