Én a hétvégi futóverseny idején a 22 és a 24-es buszokat a következőképpen járattam volna:
22: Köztemető, főkapu - Klinikák: 22-es útvonala a Vincellér utcáig és a Vincellér utcán jobbra kanyarodva a Derék utcára és egészen a Klinikákig járattam volna
24: Klinikák - Köztemető, főkapu: értelemszerűen fordítva, mint a 22-es
Az Alföldi nyomdánál miért nem fognak megállni a terelve közlekedő járatok áprilistól? Remélem, hogy a terelés ideje alatt a buszokon kiírják majd a kijelzőn a járatszám és a végállomás alá, hogy a Böszörményi úton át vagy az Egyetem sugárúton át közlekedik. pl: ahogy a 22 és a 24-es járatoknál van, hogy kiírják hogy a Kassai út felé, ill. hogy a Böszörményi út felé közlekedik. De amúgy a hangoson is bemondhatnák az összes járaton, hogy ezek a járatok terelve fognak közlekedni. Ezt leginkább a legforgalmasabb megállók után kellene bemondani. pl: Csokonai Színház, Segner tér, Hal köz, Nagyállomás.
A 23-asnak tanítási időszak munkanapra és tanszünet munkanapra azért jobb lenne, ha egyfajta menetrend lenne, nem két külön, mert az indulások száma megegyezik mindkét időszakban.