Sajnálom, hogy félre érthető voltam.
Csak arra próbáltam ráirányítani a figyelmet, hogy a Parkerdő Zrt. fakitermelő tevékenysége legalább annyi kárt okoz a tanösvényben, mint a barbárok. Ráadásul a sziget útjainak tönkretételével még a sétálni vágyókat is elriasztják. Nem beszélve a Molnár utca és a Római út burkolatában okozott károkról.
Abban egyetértünk, hogy a barbárokkal szemben fel kell(ene) lépni, de a barbárság már túllépte azt a határt, ahol a polgár testi épségének veszélyeztetése nélkül, akár csak szóvá merne tenni bármit is. A 1519. hsz. alsó képén megfigyelheted a magán telek kerítésének hiányzó részét. Szorgos kezek begyűjtötték. Javaslom, sétálj végig a Duna parton Tétény irányába, majd a töltésen vissza, észreveheted a derék magasságban kivágott fákat, sok helyen a teherautónyi lerakott szemetet.
A közmunkára ítéléstől ne várjál sokat. Az elmúlt félévben, csak itt Ófaluban, többször láttam színes üvegcserepes vakarást, mint melózást. Mind a közmunkás, mind a foglalkoztató beleveri. Erre jó példát találhatsz az előző és a mostani képeken.