Csuklósbusz Creative Commons License 2013.03.24 0 0 250

xynitta minden elismerésem a tiéd hogy sikerült felülkerekedned rajta! Beleolvastam előző hozzászólásaidba és borzongtam hogy te jóisten miken mentél keresztül.

Gratula sikeredihez!

Nekem legfőbb tünetem csak a hőemelkedés, kb 30 napos ciklusokban jön a rosszabbodás, magasabbra szökik a testhőmérsékletem és akkor jön a nagyobb fáradság is.

A hőemelkedést meg sajnos igen sokminden okozhatja. Én munkámból kifolyólag sokfelé járok, erdő, mező, beteg idős emberek stb. Tehát a kullancsok, férgek, vírusok, baktériumokkal igen gyakran összefutok így ugye bármit benyelhettem.

Mint olvasom, a lyme is változatos tüneteket produkál tehát akár még az is lehet, de az EBV is lehet.

Én eleve gyenge testalkatú vagyok, túlhajszolt, tehát simán lehet akár a stressztől is.

De a megváltozott székelési szokások stb miatt lehet bélgyulladás, crohn betegség, autoimmun betegség, sőt újonnan észreveszem hogy bizonyos ételeket amikből eddig korlátlanul ehettem, mostmár kis mennyiség is hasmenést okoz, kidobja a szervezetem tehát még ahogy látom ételallergia is alakulgat.

Tehát nállam igencsak széleskörben lehet tippelgetni hogy na mi okozhatja.

Fül-orr gégészeten a mandulámat gyanúsították meg hogyha gyakran begyullad akkor ki kellene venni.

De olvasom a neten is hogy valamilyen más betegség megléte hajlamosít a mandulagyulladásra. Ergó ha kiműtik a mandulát azzal még mindig nem fogok meggyógyulni.

Egyenlőre azonban nem tudok mit csinálni mint kivárni hogy mi lesz a vége.  Mert idővel szerintem majd ki fog bukni hogy na mi is okozza a hőemelkedést.

De azt mi okozhatja hogy havi ciklusban jön a rosszabbodás?

Előzmény: Törölt nick (246)