Köszi a linket, mindjárt átolvasom.
Hát, nem is tudom...én eddig minden tesztet vagyis a másolatát megkaptam.
Igaz, lyme-re még nem lettem letesztelve illetve most vannak folyamatban a dolgok, remélem jövő héten már többet tudok mondani.
Nem emlékszem semmiféle kullancscsípésre, én még mindig valószínűbbnek tartom a mononucleosist az én esetemben, mint mondjuk a lyme-kórt, de ha valami gyanús lesz az ELISA teszttel, természetesen csináltatok WB-t is. Bár, most egy kicsit beleolvastam a lyme-os topikba (utolsó bejegyzéseket) nagyon megoszlanak a vélemények a kezelésről. A sok antibiotikum tényleg gajra vágja az emésztőrendszert. Szóval, nem is tudom, hogy mit csinálnék. Az biztos, hogy CSAK a lyme irányába nem fogok menni, mert van számos már betegség (autoimmun, hormon) amik okoznak hasonló tüneteket, mint amiket belinkeltél.
Nálam az fura, hogy van általában 2 hét ami nyugisabb (ciklusom első fele) aztán hirtelen felerősödnek a tünetek. Ilyenkor még szerintem a hajam is begyullad. Persze, ha logikusan végiggondolom, lehet akár lyme-om is, mert tényleg produkálok fura tüneteket, de ezek a tünetek lehetnek akár autoimmunitás jelei is. Így potyára nem fogok kisérletezni semmiféle antibiotikummal vagy cseppekkel, ahhoz túlságosan féltem a megmaradt egészségemet. Elég volt nekem anno az egy havi szteroid ami nem segített. Még jó, hogy abbahagytam.
Megy a mail!