jojo! jo a jojod? -jojojojojöojj...
...ima amiért egyesek...nemolvas téged senki ki??? -kiggazok? mi hát az ok? -na rögtön tudod ha meg...mekk mekk neee...mukkanok hogy magyar ok? -ami Jézus Örök Bolgog Testvériéség = Barátság -Testvériség s most...EGYENLŐSÉG azaz minden ember egyenlőnek...n aha ide beszülettünk...saját maga plödájájájájjj...igen igen egyollan buta sötét ösztön vezérelte állat valék...DE JÉZUS JÉZUS JÉZUS...Ó o o ojjjj.... DE JÉZUS LÁTOTT ENGEM...hogy mi köze van ennek a magyar -hun seggságomhooo...hogy Jézus hünek kell legyek azokhoz...akik porából vétettem...na na naaa...Istenem, hát haza beszélek??? mint a zsidók, mint a cigányok...mint a rácok s tótok s mindenki...a MAGJÁBÓL BURÁJÁJÁJÁJJJ...tehetek mácc...kend orra...???
Barack...zerintem egy jó american, s ha mégis...mindegymit mondatnak vele...hüséges a családjához...ami szerintem az egyetlen kiindulló pont...de hogy USA tota U.K. s JUKA gyarmat az tutti...
Nem beszél izráel ellen, sem zsidó sem cigán sem senki ellen...hanem CSELEKEDETEID (csele patak) fog vissza áldani verni rád rátok...amit a környezetben kiváltottk...igy PALES TINI niniknek ugganug mint USA MEG AZ EGÉSZ KÉNKÖVES THERMŐ GHERMÓS BANDÁK WILÁG VALLAG IJJECCGECIZÓ BANDÁIK IZRÁEL : KÖTELES MEGVÉDENI MAGÁT...na ugganugggg zuggg...a plesztiniák megett is...ugganaz lenne az igazság...meg a magyar ok...nincsak mert SZERETEM MAGAM X MAGOM...na itt a bibi...s kérdezlek : ugg a plesztinok mint a magyarok...valaha is a szándékunk...hogy az egész világot adófizetőnkké degeneráljuk thermó ghermó atomozzuk...csak nekünk lehet...egeket is robbantó...az EGEK IS KUKKSOLNAK fegyvereink...
Barack egy Magnólia fát ültetett..amit utánna rögtön kitéptek...
Isten barma buuuu...
ime a mekktoldás: hivjad izráelnak de ugaollan köze van a pelesztinnak...mig hivjad románia jugószláv s ostrákia stbb..nekünk Magyar Ország édes hazánk....na most ténleg csak szavak vak vak vak...ase??? Nyelveteken nyelveltek... vagy nyelhettek...tok tek tök...