"PERGAMUMI GYüLEKEZETI KOR"
186/196 / oldal
Mindaz, amit többmint 300 éven àt ismert, az a nyàjak legeltetése, a szàntóföldek művelése és a halàlfélelemben lévő rabszolgasàg volt az
Egyiptomiak alatt. Most azonban ő szabad volt. Egy àldott nép
volt az Isten korlàtlansàgàn keresztül. Az bizonyos, hogy Moàb
lenázte őt. Az összes többi nemzetek is lenézték. A szervezet
mindig lenézi a szervezetlent és vagy szerveződésbe viszi őket
hatàrozat àltal, vagy elpusztítja őket, ha nem akarnak jönni.
......................
"Viseljetek gondot azért magatokra és az egész nyájra, + melyben a
Szent Lélek titeket vigyázókká tett, az Isten anyaszentegyházának
legeltetésére, melyet tulajdon vérével szerzett.
Mert én tudom azt, hogy az én eltávozásom után jőnek ti közétek gonosz
farkasok, kik nem kedveznek a nyájnak.
Sőt ti magatok közül is támadnak férfiak, kik fonák dolgokat beszélnek,
hogy a tanítványokat magok után vonják.
Azért vigyázzatok, megemlékezvén arról, hogy én (30)három esztendeig éjjel
és nappal meg nem szüntem könnyhullatással inteni mindenkit."
Hol van KING zsidók. JEFF. IN 58-1221M
53 .
Anyák napja. JEFF. IN 59-0510M
7 És akkor azt szeretném, hogy csak egy rövid bejelentést, hogy a következő a Tabernacle, és így tovább, I. .. Mi, hogy egy renewment Alapítványunk, különösen részemről a kampányhoz. Minden le együtt a találkozók, mert kezdtem ezt a evangelizációs oldalon, sok évvel ezelőtt, hanem alkotó egy alapítvány, hogy a másik csoport az emberek, én csak használt a csoportot, hogy én is ismeri, és a ... És tett egy alapítvány, hogy minden az én ülések hajtana neve alatt a Branham Tabernákulumban. És hogy fogják használni az Unió Nemzeti Bank New Albany, mint ahol az alapokat lehetne fordítani - fizetni azon keresztül, hogy ez nem lenne adóköteles. Ha nem, az összes pénzt felvettük adóköteles lenne nekem, ha nem használja a Branham Tabernákulum például alapítvány.
Sokan közületek már hallottad bejelenti, hogy időről időre. Azt kell csinálni, és - annak érdekében, hogy ezt tegyük. És aztán - aztán mi beállít egy új alapítvány most. És szeretnénk, annyi, mint tudja, hogy I. .. Hány hallott engem bejelenteni, hogy, hogy minden díjazás, dolgozom a Branham Tabernákulum? Csak emelje fel a kezét, minden ... Persze, mindenki. Ez az egész ...? ...
És így, ha a szolgáltatás több, ha úgy tetszik, van egy kis nyilatkozatot ott, úgy, hogy, ha azt aláírja azt, ahogy megy ki ... Brother Roy Roberson lesz, hogy ott hátul.
Mert megyünk, hogy hozzanak létre egy alapot, ugyanaz a dolog csak - de egy másik alapítvány, hogy az összes alap és a dolgok, ez szerepel a találkozón, tartsa attól, hogy adóköteles lesz - kerül, mint rendesen, az Unió Nemzeti Bank, hogy keresztül működnek a Tabernákulum, ahelyett, hogy - a talált - egy alapítvány. Mert ez már egy alapítvány, a neve a Branham Tabernákulumban. Látod? És így van egy Branham itt a Branham ott, és, mint ez, és a különböző alapítványok, amelyek nem mennek túl jól. Brother Roberson vigyázni fog arra, hogy, hogy lesz, ahogy kialszik. Majd értékelem.
Mint gondoltam ON MY WAY. CHICAGO, IL 59-0610
E-2 Akkor ma történt, hogy vegye fel néhány, a reklámok. Mint Joseph testvér mondtam tegnap este, én csak egyfajta futni ebben az időben. Azt tervezik tengerentúli ezt a nagyon, de elutasították miatt egyes vizsgált adó megyek keresztül ebben az időben az én templomban. És az alapja az egyház, hogyan van, hogy egy kormányzati számokat és így tovább, hogy nem tudjuk, mert a Tabernákulum egy felekezetközi hajlékot. Nem tudtuk, hogy volt, hogy végig minden hanta, azt gondoltuk, hogy te csak egy templom volt, diakónusok és lelkipásztorok és így tovább. De a kormány változtatásokat. A megváltozott 49, azt hiszem, az volt. Nos, én kint volt a pályán prédikáló majd. Nem tudtam, hogy a módosításokat, és mi a kongresszusi tett.
"Minden napjaiban az életünket. CHICAGO, IL 59-0612
E-4"
"Kinyilatkoztatás. 4. FEJEZET. 3. RÉSZ. THRONE MERCY JEFF. IN ROJC 61-0108
3"
"Mindent. Shreveport, LA 62-1124E
E-12... E-19"
Én ezt értettem meg, hogy hogyan és miért történt. Ez egy előre mondott "dolog."
Krisztus ....Kijelentve , mondta el./ a hogyant és a miértet is./
Az "intézményesülés" kikényszeritése már elöbb megvolt , utána csak változtatgatni kellett a törvényt és ott volt a "madarász" töre. 6-7 évebte történt a trv. vált.
Az a sok "irás" amit én is találtam a "belopozkodok" miatt történt , ezért is tünik sokszor ellentmondásosnak egy-egy történet. A "kötelek" meglazultak egy időután .
Nem tudom érted-e?