repcsepista Creative Commons License 2013.03.19 0 0 967

Jojo! -hol a jojód jojojojjjj...

Kis kacsa fürdik, fekete tóba...anyja...na az ördögöt...már a hirekbe is bejárta...Obamáról (Brack???) mintázták az uj biblia sorozatok filmekbe...

Na ha azt mondanám...most ugrik a majom a vizbe...akkor hogy értené a a a...közönségg??? -ami tota abculla igenis raccok vannak...na most a züdamcsi latonok abcaultimátum...na rácok??? - sia sia sia...meggüttem srácok...na tota uggnaz lesz...mint züdamcsi...s mindent átvesznek a ConQwsztorrok...vaggis millen sine van...az ördögnek...

Barack izreálba menn...s tregyük fö...hogy maga az hogy...itt nemhiszem hogy Barack egy dekát ZSIDÓ HIVÓ LENNE...s ha beugrik a zsidó vizba = gyehenna...akkor lebukik mint miellőt lőttek...s mikor megmondtam hogy egy minden ivadáku ember...azaz Martin L.King tanitványa...na Martinunk...nincsak a neve mártir? - bizon az amcsi sötét bórüekre értette hogy---kivételezettek...

Ime az én saccom...mico még dühjöngött a a a...ugyanaz volt a CCC...mint ma izráel csak izráel a SEED EDD??? -izráeli háttér...minde ARANYBORNYUS MEG PÉNZ ISTENES IZ RÁ EL?- ÖRÖK ÜBERALLES LESS...LESED...tehát a mindenkori EGY KÉZ PÉNZ -VILÁGHATALOM LÁTHATÓ MESSIÁSA ÁSSA...s kérdem milken méllre kell még ásni...magunkat...???

Ha Barack...belemet hogy HÁBORU...akkor óriásit bukfenccel...ha nem??? -zerintem ott maradt...ahol van???

amit mekk kell...kellene rágnunk...hogy mi az a 7 KÖVÉR BIKA MEG 7 SOVÁNY...egg bitta...egy pár generácczion...s most az Egyip Tomi...NINCFSAK, MAGA EGYIPTOM KETTÉ SZAKADA VALA...MINT A CÁRPIT...a Cirály??? -mezitelen (eztelen) vala... 

Isten barma...buuuu....