drotszamaras Creative Commons License 2013.03.19 0 0 6959

A Terra t 20 -as kis traktor 5,5 pacis 2+1sebeséges . Nekem 3-3 kapa taggal van de bűvíthetö5-5 re is ,de mint emlitettem a megszakító kalapács és a lendkerék és hiányzik ez  kb35000 köröli áron gondolom . a lendkerék éket 11 fúró szárból meglehet csinálni . Van egy váltva forgató eke+ a függesztő szerkezet, ami a többi eszköz rögzítöje ként is szolgál ez1400+5000re vogsolom . A többi az nem az én tulajdonom egy örökösök kerestek meg és csak az elmondásukra tudok hagyatkozni ,mivel csak a héten v hétvégén tudom meg nézni én is! Van egy alternáló kasza késekkel egyben ( amit a neten  kések nélköl avagy asztal nélkül árulnak 27 köröl) ezt 20-25000ig áraztuk,( nagy gereblye szerintük) az-az fogas 6-7 ezer,(kétoldala állítható kapa) töltő kapa 7-8 ezer ,a sormüvehö(hát ez volt ám a 20000 forintos kérdés szémomra )7-8 ra tettük. Én probáltam a földön járva árazni ,pedig ök azt hitték valami kincset találtak és majd ök is utánna néznek( no ettöl félek )  A Terra t20 rol bövebben a Robi250,Terra t20 és társai forumon tudhatsz meg .Az ár hát a elsök azok biztossak ,de a többi az? de szerintem 100 alatt meg uszható.