helloeverybody! Creative Commons License 2013.03.18 0 0 371

Olvasom ezt a sok problémázást a Gránit körül, és nem értem az okát. Nyilvánvaló volt az ősszel, hogy a tranzakciós illeték bevezetésével változnak a dolgok. Ott volt a lehetőség a K&H Zéró kötésére, ami minden szempontból ingyenes, s beéri külső utalással is, akár családtagok között is, illetve az Erste-ben a SzuperNullára (ez utóbbi még mindig lehetőség), ahová viszont tény, hogy munkabér kell, viszont két részletben is mehet. Mindazonáltal szerintem még mindig áll az ajánlatuk, hogy 15ezret adnak, ha pár hónapig odamegy a pénz. Mindkét számláról az utalás a feltételek teljesítése esetén ingyenes. Innentől kezdve bármelyik segítségével már lehet is a Gránit feltételeket teljesíteni. Mindazonáltal a Gránit adja most a legjobb kamatot feltételek nélkül. Nekem is Pestre kellett ezért mennem, és most is azt gondolom, annyit megért az utiköltség, mert egyelőre többet nyerek rajta. Bár egy héttel korábban nyitottam volna számlát, mert pont aznap változtak a számla típusok! Ha pedig majd kedvezőtlenül változnak a kondíciók, elgondolkodom természetesen rajta, hogy megéri-e továbbra is maradni, mint ahogyan a többi bank esetében is. Mi mást lehetne tenni?