hilz Creative Commons License 2013.03.18 0 0 370

Hidd el jó a Gránit, főleg ha a jövedelmed jó része osztalék típusú és nem ad a Citi vagy az Erste ehhez a jövedelemtípushoz "nagytudású" kártyát. Anno 2 út állt az emberek előtt, a tranzakciós adó bevezetésekor: előremenekülnek, és nagytudású kártyát szereznek maguknak, melyek többletvisszatérítésével kihúzzák a tranzakciós adó méregfogát, vagy optimalizálnak és becsukják a "fölös" bankszámláikat és keresnek olcsó, de még jó szolgáltatást.

A Gránitbank meg tökingyenes volt tavaly, azaz már csak azért is érdemes volt számlát nyitni, ha semmit nem csinálsz vele. És ezt is lehet kombinálni, hogy innen fizetsz Citit/Erstét stb. Nálam pl. átvette a korábbi AXA manager bankszámla szerepét annak ellenére, hogy az AXA még ingyen van, főleg, ha semmit nem kezdesz vele, így most pihentetem egyelőre...

A Citire meg berágtam és otthagytam őket a picsába, 4 évig voltam az ügyfelük, látták minden pénzmozgásomat és basztak rám, bár korábban ezerszer hívogattak a CitiLife kártya miatt. Na jó, Karamel koncertjegyet adtak.

Előzmény: Törölt nick (368)