hilz
2013.03.16
|
|
0 0
342
|
Én tavaly választottam a gránitot (westend díjcsomag) és még nem bántam meg. Miért? Mert mindössze a tranzakciós adót hárítják majd át rám, míg a legtöbb bank a tranzakciós adón fölül emelt a kondíciókon. De még most is meg lehet úszni tök ingyenesen, ha a 150eFt utalás vs 100eFt számlazáró közül valamelyiket tudod teljesíteni. Azaz a legrosszabb esetben is egyenlő lesz a többi legolcsóbb bankszámlával, de lehet jobb is a helyzet.
Nem ismerem a zérót, meg a szupernullát, de nem vagyok biztos benne, hogy az ingyenesség azoknál is tranzakció adó mentességet is jelent egyben. De pl. a Citi TOP csomag, vagy az AXA bank, amik sokáig etalonok volt sokak szemében, a Gránit mögé kerültek.
Az is látszik, hogy a Gránitbank nem jótékonysági intézmény. Egyelőre azonban a díjaik nagyon barátiak, persze őket nem feltétlenül fenyegette a devizaadósok miatti veszteségleírások, melyekbe a többi bank belesétált. Ezek a bankok a lakossági bankszámlavezetés ingyenességét, lényegében a CHf hiteleseken szedett pénzeken biztosították. |
Előzmény: Törölt nick (339)
|
|