atty707 Creative Commons License 2013.03.15 0 0 6120

Kommunikáció:

Többször volt már baleset a 35-ösön, ami miatt várakozni kellett órákat, vagy nem is jártak a józsai buszok, csak a trafóállomásig. A járművezetők sosem tájékoztattak a várakozás okáról (nem tudtak semmit), sem arról, hogy mikor jöhet a következő járatom.

Másik példa:

Emlékszünk még arra, amikor valamelyik idióta bombariadóval szórakozott. Egyetlen egy józsai járat sofőre sem szólt ki a járművéből, hogy bombariadó miatt bizonytalan a közlekedés, így aki Józsáig szeretne menni, az ne várjon feleslegesen, hanem szálljon fel rá. (Elment egy 34-es, és egy 35Y-os is miközben vártam a 36-ot.) Szerencsére feltűnt a Garázsmenetes csuklós buszok hada a központ felé, így ránéztem telefonon keresztül a weboldalukra, ahol ott volt az információ hogy nincs tömegközlekedés. Másik szerencse, hogy a böszörményi busz még kb. 10 perc várakozás után jött, felvett (ki kellett fizetnem az útiköltséget természetesen), így "csak" 3km-t kellett sétálnom hazafele, és nem 10-et. Ha ezek a véletlenek nem történnek meg, akkor olyan 3és fél órát ácsoroghattam volna, amire jött az első 36-os......

Ellenpélda, hogy amikor a HV üzemeltette a közlekedést, és lerobbant a 36-os, az utána következő 35-ös járat vezetője a Rózsás Csárdánál felállt, és kijelentette, hogy most egy kis kerülőt tesz, ha az utasok beleegyeznek, és előbb végigmegy a 36 vonalán, majd utána megy a 35-én, így az alsósiaknak sem kell gyalogolniuk. (BPC-585)

Előzmény: KSKs (6118)