1. Állítom, hogy az itt levők 100%-nak egy szava se lenne, ha normális, minőségi, vagy legalább a Volán idején tapasztalt szolgáltatást kapnánk akkori áron. De a szolgáltatás szinvonala a béka segge alatt van, az árak meg az egekben. Ez tény!
2. A céget nem mi járatjuk le. Lejáratja az saját magát... A debreceni választópolgárok már kinyílvánították a véleményüket azzal, hogy exponenciálisan nő a dkv "szolgáltatását" otthagyók száma.
3. Jeges az út Macson belül? És erről ki tehet? Az a 60 éves - nyugdíj előtt álló - volt kolleganőm, aki kénytelen gyalogolni Nagymacsra Debrecenből, mert nincs szolgáltatás, pedig kifizette előre? Oldja meg a város a tömegközlekedési útvonalak karbantartását! Utána, és csakis utána igenis a dkv lássa el a feladatát.
4. MÁV. Nem ennek a fórumnak a témája. Gondolom a megfelelő fórumokon azok, akik "közlekedtek" vele, megteszik ott is a cég "fikázását", ahogy Te is megtetted ebben a topicban. (Jogosan.) Én az elmúlt 15 évben kb. 10 alkalommal használtam, akkor meg voltam velük elégedve.
5. "mindkettőt felismerik a debreceniek" - Ez lehet, de vannak olyanok is akiket nem debreceniként összezavar ez a pongyola megfogalmazás.