Tornaterem Creative Commons License 2013.03.11 0 0 5336

Sziasztok!

Kösz mindenkinek az ötleteket! A nagy felületü légbeömlés az nagyon jó ötlet, az 1m/sec alatti beömlést is értem.

Közben kitaláltuk, hogy mit fogunk csinálni. A terem hátsó falánál van lehetöseg egy lyukat nyitni, szembe a garázsajtóra pedig egyet vágni, így nyárra megoldott a légcsere. Ahová a lyukat nyitjuk a falon, ott az átalakitás elött egy kis ablak volt, ugyhogy csak ki kell vágni a nikecellböl a beömlö helyét. Filléres megoldás, ha nyárra müködik, akkor nyárra marad, télre pedig gyüjtögetünk egy komolyabb szellözésre. Amit javasolt valaki, hogy elöfütés, höcserélö, utófütés, és a nagy beömlöket most hozzávettem fejbe. Köszönet az ötletért!

Mekkmester, olvasgatom amit irsz, vannak használható ötleteid, gondolom gyakorlott vagy a témában, többekkel együtt elérted, hogy a  talajhöcserélöröl teljesen letettem, és már nem is sajnálom, hogy nem lesz. Viszont van itt valami, amit rosszul látsz: nem jó a teljesen páramentes környezet, és egyáltalán nem baj, ha megizzadnak a nök, a lényeg, hogy legyen valamennyi friss levegö nekik. Ugyanis tornázni, fogyni jönnek. Ès erre akkor képes a test, ha eléri az üzemi hömérsékletet. Mikor van ez? Ha izzad. És ha nem izzad, nem fogy úgy, és föleg nem hiszi el, hogy hasznos a torna. "Még csak meg se izzadtam" és akkor magyarázhatod hogy jaja, azért, mert kurva modern környezetben tornázol. A következményeket haggyuk.

Az 500 m³/h-t én is soknak érzem, érzésre sztem elég olyan 300 is, de a héten jön egy ember, aki már csinált ilyesmit, nagyba, kicsibe, mindenhogy. Majd megmondja.

Kösz mindenkinek még1x!

Üdv,

Attila