Ahhoz előbb az első részt is ki kéne adni BD-n, a második filmből két HD-kiadás is létezik a németeknél, 2009-ben kiadták a fullos olasz verziót, nemrég meg a vágott "comedy-fassung"-ot, amit nálunk is bemutattak anno 1992-ben...
Tegnap volt szerencsém a Film+ adón az Én a vízilovakkal vagyok című alkotásukhoz, életemben először láttam (tudom szégyen, de ez van). Jónak jó volt, de volt egy olyan érzésem, hogy kissé hiányos a film. Utánanéztem, sajnos valóban vágottat adtak, az eredeti olasz verzió hossza 105 perc volt (figyelembe véve a 4%-os PAL-gyorsítást), de ez a tévében vetített csak 92. Az ISzDb adatai szerint már a moziban vetített változat sem volt teljes, anno a Mokép ebből is a rövidített verziót szerezte be. 12-13 perc valahol eltűnt útközben, amihez még szinkron sem létezik...
Elég nagy baj, hogy ezek a filmek nem a teljes valójukban lettek nálunk bemutatva annak idején, mert így utólag eléggé nehéz kipótolni a szinkronjukat, főleg hogy se Bujtor, se jónéhány mellékszereplő magyar hangja nem él már... :(((